| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 19 June 2011
FALL IN LOVE????

aaaarrgghhh sudah...korang mesT lupe kan dngn entry sebelom nie aku tulis??? yg aku benci L-E-L-A-K-I??? HAHAHAHA....tpi npe tjok skunk nie FALL IN LOVE plk??? yok2...serbu!!! ok2... aku cite!! ade sorang mamat gile nie,suruh AKU suka kat die!!! hahahaha bunyi ayat aku mcm perasan kan??? tpi serius do nie cite benar...
  Minggu lps kot bdk 2 chat ngn aku,mule2 ok tau dh lame2 die luahkan perasaan die kt aku...hhahahaha...aku ape agie,glak guling2 lah kt katil!! muke mcm aku pon ad orng suke??? ahhahahaha.... aku rse bdk mcm die 2 dh kemaruk sngt agk nye.... pas2 aku ckp lah "wei aku baru 14 taun, x kan nk couple nie..." pas2 die ckp "alah x pe,kite x yah couple,tpi awk kna ckp yg awk suke kt sye"...ahahhaha aku ape lgi golek2 lah kt ats katil!!! ahahahah...die ingt aku mesin suke2 kt orng ke?? NGOK tol...pas2 aku teros x balas...meluat plk aku ngn mamat mcm 2... aku tros BLOCK die kt FB aku...ahahahahha...ok2... korang mesT nk tnye kan,mamat 2 hensem ke tk kan??? ok,bgi aku leh lah... ckop2 mkn lah...hihiiihihik...dah mcm kat novel2 CINTA plk,cerita aku nie...ahahahahhak....tpi serius do,mse mule2 aku chat ngn bdk 2,aku rse leh tahan lah...dh lme2 jiwang plk!!! nyampah aku...ahahahahak...ok3... nk bobok nie,esok skolah!!! ihihihihihi... coew,ASSALAMUALAIKUM!!!

Blogged @ 07:36 | 0 comments