| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 23 October 2011
Start hate you !!!

First thing, I want to say is Asslamualaikum.... Serius mood hari ini paling benggong punya mood macam nak sembelih semua manusia yang lalu sebelah aku !!!! Herrrrgghhh.... second thing tolong sama - sama doakan untuk aku punya result "Final Exam" the big war... Doakan lah dapat straight A ... hehehhehehehe. = D

Ok fine, go back to the main topics :  Dulu manusia ni pernah aku kasi hati aku kat dia... and manusia nie lebih kurang lelaki pertama jugak lah aku "sayang" #buat muke menyampah tahap nak muntah#..... Start hari isnin lah manusia ni jadi macam ayam entah ape masalah dia dengan aku tetibe kat kelas bad mood... Fine lah dia selsema and sebagainya tapi susah sangat ke nak reply mesej aku ??? Bodoh kan ??? Aku yang kat umah macam beruk makan ikan tunggu dia bagi jawapan dia kat sana boleh relax2 macam nak kena penampo free... Macam nak maki  depan2 je rasanye !!!

Soalan yang still aku tunggu jawapan nye until now : "Kenapa dengan kau "???
bodoh betol kan ??? soalan yang punya lah pendek sampai sekarang tak ada jawapan !!! Fine lah kalau dah ada perempuan lain cakaplah, mak kau dah marah kau tak kasik couple2 pon cakap lah... Aku tak ade lah angin satu badan !!! Tak ade lah aku rasa diri aku manusia paling bodoh !!! And tak ade lah aku rasa menyesal bagi hati aku kat ko !!! Ni tak dok diam macam orang tercabut lidah !!! tak reti nak explain... Lama2 aku feed-up tengok ko + tunggu ko ..... You're not mine, and we're not "us" anymore !!!


Senang kacang je kan nak taip ayat macam nie ??? Tapi nak telan ayat ni, peerrggghhh.... tak yah cakap...susah kot !!!


Walaupon, dah maki budak tu jadi ayam 1000 kali, tapi... ...............
tetttt.. ayat sastera dah pulak !!! Tapi serius still ingat lagi style die mesej, still ingat cara dia pandang aku kat kelas, still ingat cara dia senyum.... peeerrggghhhh still segar do dalam otak... hahahaha !!!benggong!!! Pegi ingat lelaki  tu !!! hohohohoho..
Stylo gile aku punye entry, banyak gile perkataan "BODOH" ..hahahahhaha... 

Ayat nie memang "KAW2" punya aku nak kasik kat mamat paling benggong kat dunia !!! Hamek nie lelaki...
I don't regret my past, I just regret the time I've wasted with wrong + fuck people like you !!

It's alright, it' okay, I'm so much better without you !! ...... =) 

Manusia macam kau akan ku langgo gune lori bapak aku sampai keluar otak ko, sampai patah fixie ko, sampai gondol rambut ko, sampai koyak rabak ko punye seluar dalam + seluar luar sekali  and the last one sampai kau sedar yang aku sayang kau !!!! Bye bodoh !!!

ok readers : sorry for insulting word... bye.. I love u


Blogged @ 00:58 | 0 comments



Friday, 7 October 2011
Teman tapi mesra lagi awesome ????


Teman tapi mesra lagi awesome ???? Bagi aku *a'a* lah.... Lagi awesome dari couple !!!
Kalau teman tapi mesra dua kali ganda mesranya kan??? Kalau teman tapi mesra nie tak rasa terkongkong... Dia tak boleh marah kita dan kita tak boleh marah dia bila dia buat something yang kita tak suka !!!

Teman tapi mesra jugak tak cepat buat kita boring.. Ade je story nak di share.. kalau dah couple, malu nak share lah, takut nak share lah and macam2 lah... Kalau kita mesej dia lagi awesome kot ayat dia... kalau dah couple, sometimes hambar gila ayat nye... Time dah couple, ada je "heart broken" kalau teman tapi mesra cool je all the time... Still boleh senyum2 lagi time replying mesej.. kan3???

Time teman tapi mesra ni jugak, buat hidup kite colour with awesome colour kan?? kalau dia hantar mesej just say "MORNING" je boleh buat kita senyum nampak gigi sambil guling2 kat katil... Rite??? kan aku da cakap teman tapi mesra lagi awesome dari couple... Ada lagi... Teman tapi mesra ni jugak tak membataskan kita bila face to face dengan dia... Kalau nak cerita, cerita mcam biasa je..Kalau nak mintak tolong, pon tak malu.... Kalau dah couple,nak denga suara dia bila  bertembung kat depan pintu pon susah.. Pasal apa?? pasal dia malu lah ada awek satu skolah.....  hahahahhahaha

And bila kite ada teman tapi mesra ni, hubungan kita cool je and tak cepat touching... =) kalau dah couple, ter-panggil Aku /kau depan pakwe je, touching nye smpai sebulan.. kalau kita panggil  teman tapi mesra kita macam tu, aku sure.. die cool je !!! awesome kan??? arrr.... Indah nya dunia !!! @_@


Tapi kalau teman tapi mesra ni buang kita dari hidup nya, lebih sakit hati kita dari ditinggalkan dengan pakwe... Sebab apa??? sebab teman tapi mesra ni selalu jaga hati kita dan jarang saket kan hati kita..Bila dia jarang saket kan hati kita, syang nye mesT lebih kan??? hehehehhe... =D

~ THE END ~




Blogged @ 20:48 | 0 comments



Wednesday, 5 October 2011
SORRY DEAR


 
Sumpah ah, semalam bersalah gila send mesej macam tu kat hero aku !!! sumpah menyesal !!!
macam orang bodoh je... skunk tefon rosak, aku campak... batteri dia enth ke mana hilang...hahahahahaha.... tu lah gedik2 lagi, konon  nye tu tanda nak protes lah.... last2 aku yang merana... 

Rupe2 nye hero aku punye phone rosak time nak reply mesej aku... adosh, tu lah aku maen serang je...tengok, skunk aku yang saket... sumpah sedih... 

Untuk awak...

Ko jangan risau tau, malam tadi tak ade niat pon nk serang kau.. =) nah aku bagi nombor ekor !!

1-4-3




~ sayang kau ketat2 smpai pengsan ~

Blogged @ 21:03 | 0 comments



Tuesday, 4 October 2011
M.E.R.E.K.A

Asslamualaikum........ Today entry is about him...
About him??? tak yah lah cite pasal dia...
Ok tapi arie nie aku nak cita pasal M E R E K A... kenal tak spe mereka tu ???
Sat na, apip upload gmbar mereka.....

DED, DAIM JAY, EMA AND minah gedik....
hahahahahaahhahahahahha... awesome kan??? hari sabtu minggu lepas memang the awesome day in  my life !!!! *ayat gua x leh blah*....
ok2...aku nak tunjuk plk gmbar aku naik fixie... Tapi over sikit ah... sebenarnye bukan sikit tapi bnyak over nye... hehehehehe...

Happy nye aku...

 Ok tu aku dengan fixie, skunk nie aku nak kasik tunjuk gambar aku dengan GF aku... Fine agak gedik nak pnggil die GF... Tapi tak ape lah, asalkan aku tak buat benda tak senonoh dengan die... Kami ni mcam siput dengan cengkerang... Rapat gila do !!!!

Apip = pelik
Deena= cantek



Walaupon kami berlainan kulit, watak dan sewaktu dengannye tapi kami tetap satu !!!
Satu ape??? satu jiwa , satu otak, satu kampung and the last satu Malaysia... ahhahahahahaha...

Ok....tak ketinggalan jugak dengan darling aku... Minah nie memang tak boleh dilupakan ye...

Abaikan muke aku !!!

Ok fine abis hari sabtu, hari ahad kami ketemu rezeki lagi...( Location : surau...)
jangan panggil aku orang kuat agama ye... aku penyokong kuat BN... *tibetibe*
Kalau kat surau ustaz dok sebok pagi ceramah, tapi kami dok sebok capture photo...
almaklum lah, GF aku orang jauh..huhuhuhuk...ssh nak ketemu rezeki.. =(




Sebenarnye aku tak nak pon buat entry macam nie... Die buat aku sedih je...
buat teringat kat GF aku... sumpah sedih... benci kaw GF. !!! disebabkan kaw baik aku jadi sayang kat kaw... Nak nnges wok... =(  GF aku nie memang baik do... perangai die seketul macam aku... suke gelak kuat2... x leh cover ayu.. perangai mmg gile2 punye.. =D

*Akhir kata aku sayang kau ketat2 smpai tercekik...*







Try tengok muka aku, happy kan??? 
susah nak jadi happy mcam nie... tapi bile dengan DED + ISMA + DAIM JAY memang  tak sah tak happy...

Thank korang... sayang korang smpai mati... =D

~ Friend make my life complete ~





Blogged @ 05:27 | 0 comments