| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Friday, 23 September 2011
GEDIK ...

Fine....... memang aku gedik lah... *buat muke bangga*
Sebenarnye kan "perempuan" tak pernah lari dari sikap gedik tu... walaupon die 2 tomboy.... klu dh natural "perempuan" mmg tak pernah lari dari sikap gedik... 
Tapi ada batas lah... klu nak menggedik tu elakkan gedik kat depan lelaki.... itu akan membuatkan die muntah darah... heheheehhe... =D
Aku pon kadang2 tergedik jugak depan lelaki, nak buat macam mana kan, Afifa Hassim memang "RATU" gedik... hahahahah.... tapi tak ape, benda tu secara tak sengaja berlaku...
Tapi ada sesetengah perempuan yang tak perasan diri dia gedik... dah lah tak perasan diri tu gedik, pas2 buat lagi page "anti gedik"... errr.... sepatutnye tak payah lah.. Bagi aku lah... sebab mcam aku cakap tadi, perempuan memang tak pernah dari sikap gedik dia... yg membezakan die tu "amat gedik" dengan "gedik" tu cuma tahap ngada2 die... That's all...
So bangga sikit jadi perempuan, sebab ade ntural attitude iaitu gedik.. ok???
Tapi janganlah bangga plk bile orang pnggil korang MINAH GEDIK.... biar gedik kat mata kita, jgn gedik kat mata orng lain... =)
OK sampai sini dulu tau, pipa hassim nak layan novel pulak..
Babai... assalamualaikum... =D


Blogged @ 06:15 | 1 comments



Thursday, 15 September 2011
MerdekaRaya.

Hai buddyz... Have a nice day ???
cheh...menggedik nak speaking plk....
hehhehehhee.... for today entry, aku nak ksik tunjuk banyak gambar...
Coz hari ni ade sambutan MerdekaRaya kat skolah, so aku nak share skit lah memory2 yg syok... = ='
Exactly, aku malas nak upload gmbar kat facebook... malas nak reply comment dan sewaktu dengannye... =='
OK jom start story... =D
She my darling forever and always
Sebelum masuk dewan kami tak sah kalau tak possing maut...
Thanx to Dalina for capture the photo... 
Lepas possing maut kat tapak perhimpunan... 
kite orng pon masuk dewan...

Bla bla....
Lepas msok dewan..Kite orng smbong lagi menggedik kat depan kamera....Almaklum lah nie je peluang kite orng pkai bju raye rmai2....Lepas buat persembahan dan semua2 tu... kite orng pon pegi lah merayau kat kawasan sekolah....carik makanan, carik air pas2 cari tempat nak landing...
Mereka...
Tengah dok sebok meround carik mkanan,
tetibe pulak nampak HERO kecik aku...
Aku ape lagi...kiss kuat2 pipi die sampai die meluat... hehehehhehe...

My little HERO...
Hehehehehehehe.... pas2 aku paksa gak bedak kecik nie tngkp gmbar ngn aku...
Adek sorie erk ???

 Tengok muke die...
Dah nak muntah aku rase budak nie... = ='
bla bla bla....

Lepas makan gi capture photo jap ngan member...
hehehehehe...
K.A.M.I
Lepas mengedik, menggila, menyakel depan kamera
tetibe ternampak pulak mamat nie..
TOP 10-MODEL semesra do...
Ramai kot FAN mamat nie.....
= ='
bla bla bla....
And the last picture...
*bunyik gendang*
gmbo aku ngn Si galah...

Tinggi kan die!!!
Hehehehehehhe... yang nie bru the last...
aku nak tunaikan janji...
arie 2 aku cakap nak letak gmbo HERO aku  raya kat umah kan???
Nah amek nie !!!
Pandai2 lah teka Hero aku yg mne...
Dah abes...
bye2...
Assalamualaikum... =D



WEERRKKK... = ='
Tak yah kecoh2...
Aku ter-upload pulak... = ='







Blogged @ 09:14 | 0 comments



Tuesday, 13 September 2011
Jajan Kucing sedap..

Assalamualaikum..... (kenyit mate sebelah)
bla bla bla....
kenal tak jajan kucing tu ape ???? tak lah tu...
 Nah amek nie aku tunjuk gmbo nye.....
My darling forever and always
skunk dah kenal ??? klu dah allhamdulilah.. ^^
klu yg blom kenal tu, buat2 lah istigfar...
makanan nie... My favaourite jajan tau...
Semalam petang aku baru beli kat kedai wak Bunari...
Pas2 tolong wak Bunari buat ice blended pas2 masak burger skit2...
tulah keje aku... suke kacau business orng... = ='
korang try lah pegi kedai wak Bunari...taste skit ice blended die...
Perrrggghhh... sedap gile babeng... =D

Berhenti... tak abis2 merapu aku nie
Back to the main topic...

tak silap aku lah, jajan tu since aku kecik agie...
tak ingat time tu umur aku berapa tahun...
tapi jajan tu memang dah lame lah... smpai skunk aku mkan lgi...
serius tak pernah jemu....orng nye letak ape erk??? ish3...
Jajan nie ade rase yg sedap yg t'amat sngat... dan satu lagi jajan ni murah yg t'amat-amat sngt !!!^_^

pasal tu aku selalu beli ... =D
hehehehhehehehe....^^
lepas nie beli tau... =)

ok lah smpai kat sni dlu...
nnT klu pnjng umor....kite roger2 lgi...
bye...






Blogged @ 22:39 | 0 comments



Saturday, 10 September 2011
M.E.R.E.K.A

Assalamualaikum.... *tak jwab dosa*
malam nie tergerak pulak hati aku nak tulis pasal kawan-kawan aku...
sorie erk korang kalau aku maen ambik je gambar korang... ampun dan maaf dipinta...

OK first nie gmbar kawan aku yang aku knal since tadika lagi tau...


mereka jantung saya!!!

Second picture plk...without me... sbb aku yang jdi photographer...

mereka jantung saya...

ok tu die orng yg aku knal since tadika.... minah nie plk aku knal die since skolah rendah plk... klu die orng jantung aku, minah nie plk JANTUNG HATI aku... kikikii... walaupon knal dri skolah rendah tpi mmg x dinafikan yg aku ngn die satu kepala... gile2 punye manusia !!!

Jangan ambik die...
Skunk die dah tak ade dh...bukan meninggal tau..
die just tinggalkan aku je...sbb pindah skolah...
kalau ngn die, satu minit tak gelak mmg x sah... sumpah aku rindu die...=(

Ok yg nie pulak.... girl nie mmg super comel + awesome + cun...
I adore at your style !!!! kalau kat rumah pon pkai bju lawa2...bayangkan klu die hang out..
ppeerrgghhh...mesT lah lawa !!! kite orng baru je knal setahun...tpi enth lah... dh mcm lebih dari setahun kite orng knal... kite orng ade minat yg sme, opinion yg sme...mcm2 lah..

spe x cakap lawa mmg buta !!!
Ok lah smpai sini dlu erk ???
sket mata lah plk... 2 jam hadap laptop...
Nanti bile aku rajin aku upload gmba hero aku, pegi raya umah aku erk ???
 Bye2 !!!





Blogged @ 05:44 | 0 comments



Assalamualaikum!!

Hallo..... Kaget lah tu tngok aku tulis entry !!! hehehehe
almaklum lah dh 2 bulan kot tak tulis entry....
berhabuk + bersawang + berbau blog aku nie.... (yok2 je)

Selama 2 bulan nie tak ade berita gempak pon...
klu ade pon berita yg menyakitkan hati je...
Mak aku ckp berita yg buat kite sket hati tak pyah disebarkan.... = ='

Tak t'lmbat lgi kot nak ucapkan "Selamat Hari Raya" and bla bla.... =,=
Sumpah do dh 2 bulan tak tulis entry pastu tetibe je nak tulis rse kekok + boring..... = ='
rse tak ade idea padahal bnyk kot cerita2 yg blom aku cite kan....
tpi hampeh..... otak aku tengah sumpek...

Before bkk cite "HOT" try tngok dekat title entry aku !!!
nmpk tak panda tu ??? comel kan??? *anguk-anguk*
teringin nak jadi mcm panda tu, sentiase awesome, comel, macho, and handsome.....
Afifa dah2 lah tu.... tak abes2 berangan.... ptot lah result exam ko bulan nie trok !!!

Hurm..... cite psl exam... sumpah teruk !!!
bulan nie punye exam, exam paling terok ahhh dlm sejarah....
mcm nak nnges guling2 je....
especially result subjek sains... terok tahab gaban...
Mak aku mengamok, teacher aku disspointed gile habis... yg aku pulak frust menonggeng..

First time ahhh... result sains aku mcam tu...
mcm aku mimpi je time amek kertas tu....
aish.... ni lah akibat bile time nak exam asyek pikir psal LELAKI je...
btol kate teacher aku,  aku mmg tak pndai nak bahagikan hati dengan pelajaran....

Final exam nie,
terpkse lupe kan dia kejap
tnggalkan die kejap
terpkse bace buku yg beratnye mcm katak mengandung 9 bulan...
terpkse jgk tngok tulisan yang fonts nye "times new roman" je... *boring tau*

K lah bye...
= ='

Blogged @ 00:07 | 0 comments