| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Friday, 23 September 2011
GEDIK ...

Fine....... memang aku gedik lah... *buat muke bangga*
Sebenarnye kan "perempuan" tak pernah lari dari sikap gedik tu... walaupon die 2 tomboy.... klu dh natural "perempuan" mmg tak pernah lari dari sikap gedik... 
Tapi ada batas lah... klu nak menggedik tu elakkan gedik kat depan lelaki.... itu akan membuatkan die muntah darah... heheheehhe... =D
Aku pon kadang2 tergedik jugak depan lelaki, nak buat macam mana kan, Afifa Hassim memang "RATU" gedik... hahahahah.... tapi tak ape, benda tu secara tak sengaja berlaku...
Tapi ada sesetengah perempuan yang tak perasan diri dia gedik... dah lah tak perasan diri tu gedik, pas2 buat lagi page "anti gedik"... errr.... sepatutnye tak payah lah.. Bagi aku lah... sebab mcam aku cakap tadi, perempuan memang tak pernah dari sikap gedik dia... yg membezakan die tu "amat gedik" dengan "gedik" tu cuma tahap ngada2 die... That's all...
So bangga sikit jadi perempuan, sebab ade ntural attitude iaitu gedik.. ok???
Tapi janganlah bangga plk bile orang pnggil korang MINAH GEDIK.... biar gedik kat mata kita, jgn gedik kat mata orng lain... =)
OK sampai sini dulu tau, pipa hassim nak layan novel pulak..
Babai... assalamualaikum... =D


Blogged @ 06:15 | 1 comments