| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Monday, 25 July 2011
Entry Tunjuk-tunjuk

Ok class!!! arie nie tajuk entry ialah "entry tunjuk-tunjuk"... ape mcam??? ngade2 tak?? dah2 back 2 the point... aku nak kasik tunjuk skit klip rambut aku yg skunk nie sdng "bersweet couple" *merosakkan tatabahasa*.... ok3....yok skodeng skit klip rmbut aku tu!!! cntek sngt ke??? or hensem sngt ke?? smpai leh couple2 nie?? adoyai!!! jom3...
sweet couple!!!!
Hurm....sweet kan die orng???  Tension tuannye do!! hurm... HAMPEH

Blogged @ 00:58 | 0 comments



Wednesday, 20 July 2011
~First Time~

ohohoho.... title ari nie (first time)...ok,nak cite psl ape erk??? klu aku ksik cite gempak and aku nk ckp "first time fall in love"...ape mcam??? caya tak??? nak ckp suke kat orng tu mmg bnyk kali lah..lgi2 artis2 seberang ke, artis2 korea ke!!! mmg aku suke tpi tak pernah pulak rse "fall in love".... nak ckp bnyk kli "tersuka" kat mamat2 ensem bnyk kali lah!!! macam mamat2 kat "novel" tu..hihihihik..tpi kali nie aku rase something different *ayat sentimental*... mcam sblom nie aku ckap,aku benci lelaki,tpi aku "minat" lelaki.. korang tak paham erk??? meyh,tabung masjid phamkan... (typing error : bkn tabung masjid,gadis unggu!!!) aku kadang2 benci gak tngok perangai laki2 nie...tpi dah lumrah kaum "hawa" kan,kena minat kat laki2...so aku terima dngn rela!!! tapi tu dulu...tpi skunk "first time" rasa mcm,hurm mcm,hurm mcm "fall in love" kot!!! tpi dengan "lelaki" erk!!!....*gedik* tpi tak pe aku terima dengan rela atie klu ade kaum adam yg TUHAN turunkan untuk aq!!! *ayat novel je* hihihihik... so tu je kot perkara yg "first time" aku rase...=D (P/S: I want your fixie dear)

Blogged @ 08:40 | 0 comments



Friday, 15 July 2011
~SUKA DEKAT KO LAH~

Hurm...aku tak tau nak cakap mcm mane...first time aku rasa macam nie...rasa ANGAU kot... aku pon tak sure!!! tpi aku tak nak lah digelar SS plk kan...so aku tak nak lah bagi tau kat budak laki tu yg AKU SUKA KAT DIE!!!! aaarrgghhh...asal??? asal aku jadik mcm nie???  bile budak tu senyum je, aku cair!!! nak ckp bdk 2 hensem mcm MR.H,tak jugak!!! aarrgghh enth lah.... mayB setan sje je kot nak usik aku.... tpi klu aku dah TERSUKA  kat die macam mne??? aku tengok budak 2 senyum, aku rse FREE...hurm..enth lah wei!!! headache sudah!!! =(

Blogged @ 22:56 | 0 comments



Thursday, 14 July 2011
Saranghea????

Wah-wah anak wak hassim skunk dh pndai jiwang2 erk??? spe ank wak hassim??? aku lah ngok ank wak hassim!!! aku iaitu NOORAFIFA... aaarrrhhhggg... *emo plk*....ok2,aku pon x tau nak start dri mne tpi aku mmg agak jiwang2 skit akhir2 nie,tpi bkn jiwang "karat" 2...aku jiwang "KOREA"...ahahhaha tuiw!!!... x de nye jiwang2 korea nie,x pernah wujud pon...ahahahahhaha..... aku pon tak tau do, asal aku asyek senyum2 sendiri je sejak akhir2 nie...nak ckp angau,x jgk lah!!! nak ckp gila pon tak...enth lah dah takdir aku nak jdi angau + gila = sewel..ahahahaha!!!! tpi klu nak ckp "angau"  boleh gak do!!! ahahahha... pasal kwn2 aku dok sindir aku,dok perli aku ngn si budak 2..asal??? aku suka tu suka lah...tpi aku agak takot sikit lah ngn "laki" ni... ihihihihihi!!! kang tak pasal-pasal die touch2 aku...mmpos aku!!! aaargghhh gile geli cite pasal "laki" nie...walaupon geli tpi best gak do ade kwn laki...hihihihi... best kan??? akhir kata,*saranghae 2 you...*hihihiik.... tngok aku dh blushing!!! dah2...stop!!! x de nye jiwang2 karat kat sini!!! bye2

Blogged @ 22:43 | 0 comments



Wednesday, 13 July 2011
ANWAR HADI....

PTak kenal "Anwar Hadi"??? meyh saya kenal kan erk??? ok nie salah satu pic die..not bad lah..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ANWAR HADI...
Tak kenal Anwar Hadi???? ya ALLAH!!!! x pe3...lps nie gie duduk dpn laptop/PC.. search Anwar Hadi kat youtube erk??? klu korang tngok pecah perot korang...mmg syok lah,die bnyk bgi nasihat dlm video die.... kadang2 tngok muke die pon aku agak "GELI" tpi best wok!!!!!  thums up sikit kat laki nie!!!! YEAY!!!...ahahahahaha.....lps nie SEARCH tau... so klu lps nie korang punye perot pecah jgn salahkan aku lak erk??? hahahhaha... ok2...smpai sini sahaja cerita nye......aku x tau sngt bende psl Anwar Hadi 2...so klu korang nak kenal,gi lah dok interview anwar hadi sendiri...ok???? hahahaha... "aku lah fan anwar hadi!!!" (gelak setan)...ahahahaha

Blogged @ 08:05 | 0 comments



Tuesday, 12 July 2011
Angry Entry

Ayat pertama yg aku nak ucapkan ialah "u have a greatest smile,but u can't buy me with your greatest smile!!! understand??? I'm not a slut!!!".... ayat 2 untuk kaum ADAM yg selama nie aku sayangi... aku tau aku selekeh tpi tlong lah aku bukan perempuan murahan yg ko sedap2 nak beli dngn senyuman hebat ko 2!!! paham dah skunk??? yayayayya...aku tau ko manusia yg pling ensem kat skolah 2, but please lah bkn semua orng suke ko.. ok??? aku ngaku aku syng ko,tpi aku x suke ko... so jgn lah "KEMBANG" sngt bile orng ckp ko "HANDSOME",,,mayB die suke je muke ko,tpi x syng ko...mne lah tau kan??? so 2 je lah ayat yg aku nk ckp kt ko, jgn pikir aku selekeh aku x de maruah!!! paham??? aku still manusia yg pndai jaga maruah aku!!!


UNDERSTAND MY DEAR???? 


Blogged @ 22:50 | 0 comments



BERANGAN BILA KITA BOSAN!!!

Halllooo!!! ngah wat pe??? berangan ke??? alah...aku tau lah aku nie "RATU BERANGAN" so x yah lah nak marah2...hihiihihi... ok3... korang slalu tak berangan??? aku?? mesT lah slalu,kadang2 time assembly pon aku berangan...kadang2 aku berangan leh jumpa mamat2 korea yg hensem, jumpe lelaki yg ade kt NOVEL2 melayu 2... ahahahahha...kadang2 aku berangan jadik queen ke,dpt jdi manusia pling cntek ke...hihiihihi...pas2 kadang-kadang berangan dpt pakwe ensem+carring+smart...ihihihihihi ... tpi 2 kan cume angan-angan...mayB mustahil bgi aku nak dptkan semua bnde 2...hahahahaha.... ade lgi,aku berangan jdi awek GIK KWANG...ahahahaha...korang nak ckp aku gedik ke??? berangan lebih... i don't care!!! kan aku ckp DREAMING IS FREE... so?? suke atie lah... ahahahaha... tpi jgn lah lebih2 mcm aku nie berangan nye.. mayB bgi aku berangan nie bnde pling mahal kan??? so??? it's up to you..hihihihi...  P/S: so jgn lah benci saya sebab saya suke berangan... 

Blogged @ 01:09 | 0 comments



Monday, 11 July 2011
aku bukan BUTTON LIKE kat FB ngok!!!!

Ehem2... tajuk arie nie agak ANGRY ye!!! korang tau tak button like fb??? tak tau ke???  jap2 aku kasik tunjuk sikit...
NI LAH BENDA ALAH NYA...
ok2... back 2 title, aku nak cite sikit ade sorang mamat nie, die pikir aku nie button like!! arrgghhh die nie suke2 aje nak aku "SUKA" kat die!!!  aaarrrggghhhh.... tension lah aku,kadang2 MAMAT kat FB nie x leh caye sngt... korang cube bayangkan, mamat nie ckp "alah x pe, kite kenal2 nnT" aku nak je sound do!!!  arrrgghhh ko ingt aku nie x de perasaan ke??? ko ingt aku nak sakitkan atie aku sebab seorang LELAKI?? ?? yang penting, aku benci laki 2!!! benci!!! aarrgghhh... asal aku nk marah kat sini plk??? hihihihi...x pe erk??? skali skala nak luahkan perasaan aku malam2 nie..aku ngh tension!!! sebab 2 aku benci L-E-L-A-K-I.... aku benci!!! tpi enth lah, aku baru 14 taun no COUPLE... nak kena gantung ke kat tiang bendera ngn mak aku???ahahahahaha... =D...ok3 bye

Blogged @ 06:32 | 0 comments



Sunday, 10 July 2011
AYAT MANIS UNTUK KAWAN AKU... (create sndiri tau)

Nak tau tak knape aku wat kerja gile pada entry kli ini??? mesT korang rse aku nk tunjuk2 kan??? of course lah NO!!! aku wat cam nie sebab aku nak hargai kawan2 aku yg banyak tolong aku... now i'm sweet 14 teen, so aku nak lah gak dapat kawan2 yang hargai aku dan aku pon hargai die orng semua... Tu lah tujuan aku..ok??? so skunk yok kite skodeng ayat manis jenis ape yg aku sediakan... yok2!!!




  1. If i can touch the rainbow i will write your name on top of it...(meaning : klu lah aku boleh sentuh pelangi 2, mesT aku akn tulis name2 kwn aku...)
  2. I've had a great life because I've got a real friends....(meaning : Idop aku jdi best sbb aku ade kwn yng hebat)
  3. A friends is a loving campanion me at all times ( meaning : sahabat ialah seorang yang selalu teman sahabat die yg lain pada bila2 mase je...)
  4. You can be the sun,that shines every time i need you...(meaning : kawan2 aku boleh jdi matahari yg bersinar pada bila2 masa sje...)

so korang rse ape??? dihargai tak bile bce ayat mcm nie..lagi2 klu korang punye BFF yang tulis...mestilah korang ckp ye... hiiihihihi...tpi satu bnde je aku mntk,ayat nie untk kwn2 aku...bkn untuk di copy.. ok???

Blogged @ 06:00 | 0 comments



Saturday, 9 July 2011
NOORAFIFA BINTI HASSIM

OK...spe x knal NOORAFIFA HASSIM??? hurm,meyh aku knl kan : die berjantina kan perempuan tulin,keturuna die jawa + melayu... die normal x de kecacatan pada tubuh badan die... mempunyai muke yg biase2 sje2... sepasang mata yg biase2 sje,idong yg agak kemek+besar...(bersyukur) rmbut yg itam tulen + oren2 skit akibat cahaya matahari(neutral) mempunyai kulit yg agk gelap...dan ade tumbuh beberapa binatang yg dipnggil JERAWAT SENGAL!!! die mempunyai seunit GIGI TARING...klu korang tngok die senyum,boleh mati tercekik... budak nie penakut pada LIPAS dan tkot pada perkataan COUPLE!!! klu nak tahu  kenapa die tkot... gi interrview sndiri!!! die ade cita2 yg tinggi,die ckp kt aku die nk gi bulan,pas2 die nk luahkan perasaan die kt MR.H die 2!!! aku pon x tau lah ape yg special sngt kt MR.H 2!!! setakat muka kelat mcm die 2?? aku leh crikkan 10 orng yg terbaik!!! dh stop!! cite psl MR.H plk... ngade2...nama pnggilan die sekolah "pipa hassim".... kdng2 "afifa hassim" dan kadang2 "ank wak hassim"... klu kt rumah "apah"...nie rahsia,jgn smpai korang pnggil die APAH...die agak ANTI skit ngn perkataan 2... Apah,x silap aku mksod apah 2 AIR dlm bahasa cina..not sure!!! tpi die mmg x ske klu orng2 pnggil die "apah"... so korang jgn crik psl ngn die... die ckp bnde yg pling die syng kt muke die bulu mata die...bgi aku,biase je!!! x de lah lebat sngt...tpi enth lah...boleh lah...pling die x ske kt muke die, binatang yg tumbuh kt muke die iaitu JERAWAT SENGAL..... dan AFIFA HASSIM nie agk gila skit...kadang2 die ketawa punye lah besar,mcm nk pecah prot...klu aku tengok pon meluat!!! die nie agk cheerful...tpi kadang2 sbb kwn die jdi bdk yg pendiam,sbb LELAKI gak die jdi penakut.... nak ckp bdk laki raba die, x jgk..tpi enth lah,dh takdir die jdi penakut... hherrgghhh 2 lah perangai NOORAFIFA HASSIM... nk tngok muke die??? jap erkk...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ni lah afifa hassim...manusia biase yg benci kan LELAKI!!!

Blogged @ 08:12 | 0 comments



Monday, 4 July 2011
Dreaming are FREE!!!

Haish!!! ade spe2 kat snie ckp berangan 2 kena bayar ke??? klu die ckp mcm 2... dasar manusia pling sewel!!! aku benci manusia yg selalu kacau aku, time aku ngn syok2 b'rangan... BENCI!!! nak tau sbb2 aku suke berangan tak??? huh nie aku nk share!!!

  1. sebab die percuma,x payah bayar sewa ke,bayar tol ke or whatever!!!
  2. pas2 die bgi aku semangat moral untk wt sesuatu yg b'moral (x de kaitan)
  3. die wat jiwa aku tenang...
  4. sebab 2 lah bnde pling MAHAL yg aku kat dlm dunia nie!!!
 so bile ade orng tnye or sergah aku kan, "wei pipa ko nie asyek berangan je ye"...nnT aku senyum pas2 aku menjawab lah dlm atie "suke atie aku lah,sekurang-kurangnye berangan ni free ngok!!" korang try lah ckp mcm 2...hahahahah x psl2 kena penampo free inggap kt pipi korang...hahahaha...so lps nie x yah ssh...klu rse teringin ad pkwe ensem, BERANGAN je...snng

Blogged @ 04:21 | 0 comments