| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Monday, 11 July 2011
aku bukan BUTTON LIKE kat FB ngok!!!!

Ehem2... tajuk arie nie agak ANGRY ye!!! korang tau tak button like fb??? tak tau ke???  jap2 aku kasik tunjuk sikit...
NI LAH BENDA ALAH NYA...
ok2... back 2 title, aku nak cite sikit ade sorang mamat nie, die pikir aku nie button like!! arrgghhh die nie suke2 aje nak aku "SUKA" kat die!!!  aaarrrggghhhh.... tension lah aku,kadang2 MAMAT kat FB nie x leh caye sngt... korang cube bayangkan, mamat nie ckp "alah x pe, kite kenal2 nnT" aku nak je sound do!!!  arrrgghhh ko ingt aku nie x de perasaan ke??? ko ingt aku nak sakitkan atie aku sebab seorang LELAKI?? ?? yang penting, aku benci laki 2!!! benci!!! aarrgghhh... asal aku nk marah kat sini plk??? hihihihi...x pe erk??? skali skala nak luahkan perasaan aku malam2 nie..aku ngh tension!!! sebab 2 aku benci L-E-L-A-K-I.... aku benci!!! tpi enth lah, aku baru 14 taun no COUPLE... nak kena gantung ke kat tiang bendera ngn mak aku???ahahahahaha... =D...ok3 bye

Blogged @ 06:32 | 0 comments