| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Friday, 24 June 2011
rojak ENTRY

Hurm first skali nak ucapkan ALLHAMDULLILAH...sbb dpt naek kelas ats..hihiiiihi happy x terhingga!!! second nak ucapkan  THNX to Ismahani Marhalim + ANIS SAMAIE coz bnyk bgi tunjuk ajar,walaupon bru tdi aku msok...hihhihihi =D third,big thnx 2 my parents,kwn2 yg slalu doakan aku..hahaha (x leh blah ayat) tpi bende yg aku tunggu tdi lngsong x timbul, aku pon x tau lah mayB die PEKAK ke ape ke... aku pon x tau.. aku nak sngt time nme aku disebut, nk sngt tngok MR.H aku senyum, tpi hampeh taik kucing... aaarrggghhh!!! tngok, aku dh ckp psl LAKI2 lgi!!! SENTIMENTAL plk do!! dh ckop2!!! aku x nk ckp psl MR.H... sebel!! klu nk tngok die senyum,mcm tunggu durian runtuh.. aaarrggghhh GILE!!! hurm... thnx gak kat bdk form 1 sbb ucap congurate lah, semua lah... hahahah terharu gak do!!! yg pling aku terharu,kwn2 kelas dlu aku, siap nnges2 lgi,mcm aku nk gi oversea plk!!! ahahhaha.... TERHARU!!! mcm x cye kan?? AFIFA HASSIM msok kls 2F...hahahaha mimpi2 cpt lah sedarkan aku... ihihihi =D hidup AFIFA!!! .... mula lah aku merapu,so aku nk stop smpai sni aje!!! klu 2lis pnjng2 pon x de spe bce kan??? so tulis CIPUN je...ihhihhik bye2

Blogged @ 07:41 | 0 comments



Wednesday, 22 June 2011
NO MORE NOVEL???

Hahahahaahah...berani lah kalau korang nk halang aku bce novel nie!!! x kan dpt lah...ihihihihihihi (gelak setan) tpi 2 korang...korang mmg x leh halang aku bce novel,tpi mak+bpk aku ADE hak nak halang aku.... arrrggghhhh merana nye hidup,klu x de novel nk bce ape??? buku pelajaran??? mati idop semula , aku x nk... tpi klu nk exam,mesT lah nk..hahhaha.. hurm mak aku dh letakkan peraturan bru kt umah aku...huhhuh sedih do!!! mak aku ckp "no novel in this house"... betapa sdih nye aku!!! mak tolong lah Apah, insyaALLAH klu Apah bce novel, x de yg gagal... alah sedih lah plk aku bce entry aku kli nie!!! hurm, sebenarnye, KEGAGALAN bukan lah dtng dri NOVEL...kan3??? klu KEGAGALAN itu dtng, maknanye itu salah kite jgk... mayB kite terlalu kemaruk ngn novel OR kemaruk ngn BLOg...hahahaha... aish asal nie?????? nk jdi Fadhilah Kamsah plk... hurm, tpi korang leh kan doakan aku,harungi mase perit ini??? (chewah) terpkse lah bce novel dlm bilik senyap2 kan??? hahahaha.. bye!!!

Blogged @ 06:24 | 0 comments



Tuesday, 21 June 2011
Perlu Ke???

Hurm... lgi satu pertanyaan yg x masok akal!!! ok3 aku nk tnye semua reader blog aku ,x kira kaum adam or kaum hawa...  ok aku nk tnye PERLU KE ADE PASANGAN HIDUP KELILING PINGGANG???? mksod aku PASANGAN HIDUP bkn lah suami/isteri..ahhahahaha...alah GF ngn BF 2 lah mksod aku...adoyai lmbab btol lah otak aku nk b'fungsi,terpkse reload bnyk kali...hahahaha... ok3 dh ckop!!! asyek merapu sahaja!!! sesetngah ciptaan ALLAH nie,die lebih suke ad pendamping keliling pinggang... aku pon x tau lah ape reason die orng semua...wat saket pinggang aje do...sorang ckop lah!!! tpi klu x nak ssh kan pinggang kite,meyh jdi SINGLE....hahahaha...bgi aku lah ye,klu ad rmai pasangan hidup ni,manusia 2 kurang diberi perhatian..(celupar nye mulut aku) mksod aku,mayB die x rmai kwn kat kelas or whatever lah!!! ahahahhax..tpi bile aku pikir2 boleh jdi gile do klu rmai pasangan hidup keliling pinggang...aarrgghhhhh insaf lah...jgn bazirkab KOYOK dok tampal kat pinggang, crik penyakit je kan??? so be a SINGLE person...ahahhaha

Blogged @ 04:49 | 0 comments



Sunday, 19 June 2011
FALL IN LOVE????

aaaarrgghhh sudah...korang mesT lupe kan dngn entry sebelom nie aku tulis??? yg aku benci L-E-L-A-K-I??? HAHAHAHA....tpi npe tjok skunk nie FALL IN LOVE plk??? yok2...serbu!!! ok2... aku cite!! ade sorang mamat gile nie,suruh AKU suka kat die!!! hahahaha bunyi ayat aku mcm perasan kan??? tpi serius do nie cite benar...
  Minggu lps kot bdk 2 chat ngn aku,mule2 ok tau dh lame2 die luahkan perasaan die kt aku...hhahahaha...aku ape agie,glak guling2 lah kt katil!! muke mcm aku pon ad orng suke??? ahhahahaha.... aku rse bdk mcm die 2 dh kemaruk sngt agk nye.... pas2 aku ckp lah "wei aku baru 14 taun, x kan nk couple nie..." pas2 die ckp "alah x pe,kite x yah couple,tpi awk kna ckp yg awk suke kt sye"...ahahhaha aku ape lgi golek2 lah kt ats katil!!! ahahahah...die ingt aku mesin suke2 kt orng ke?? NGOK tol...pas2 aku teros x balas...meluat plk aku ngn mamat mcm 2... aku tros BLOCK die kt FB aku...ahahahahha...ok2... korang mesT nk tnye kan,mamat 2 hensem ke tk kan??? ok,bgi aku leh lah... ckop2 mkn lah...hihiiihihik...dah mcm kat novel2 CINTA plk,cerita aku nie...ahahahahhak....tpi serius do,mse mule2 aku chat ngn bdk 2,aku rse leh tahan lah...dh lme2 jiwang plk!!! nyampah aku...ahahahahak...ok3... nk bobok nie,esok skolah!!! ihihihihihi... coew,ASSALAMUALAIKUM!!!

Blogged @ 07:36 | 0 comments



Friday, 17 June 2011
masak MAKARONi pgi2 buta???

ihhiihihihi....Pagi2 buta masak makaroni??? alah simple je!!! nk masak makaroni kan gne bahan segera!!! hahahaha....alah setakat sos??? beli je kat kdai wak MUJAL...ye tk?? so x mustahil lah nk masak makaroni pgi2 buta kan??? hahahahaha...aku pon x tau lah knape pgi tdi teringin gile kat makaroni...ahahahaax... aku rse sbb sedih sngt kot!!! ingt tk entry mnggu lps??? alah mls lah nk ulang semula...sdih sngt!!! dah2...x yah nk sedih!!! ngade2...bknnye ade mamat2 nk pndng muke mcm aku nie!!! tpi aku still b'syukur diberi muke perfect mcm nie...mksod aku perfect bukan lah CANTEK...tpi aku still ade hidung,bibir,mcm2 lah2...hahahaha....AIK??? dh lari dri tajuk plk... so korang x yah lah t'peranjat sngt bce title entry aku...hahahaha....klu semua segera mmh snng kan?? so x de yg mustahil!!!

Blogged @ 19:48 | 0 comments



Tuesday, 14 June 2011
no TITLE....

TAK PERCAYA!!! (bhasa baku plk??) serius aku x cye!!! sdih do!!! tahap monyet berak kat dlm hutan!!! jap2..nnges dlu.. jap  erk???...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... hurm puas pon... aku pon x tau lah mcm mne nk cite,serius aku rse geram+ sdih+skit atie+sket organ dalaman lah semua!!!! arrrggghhhh............ trok!!! mcm mne aku leh MINAT kat bdk yg dh ade awek??? F**K!!! hurm, almaklum lah muke mcm aku nie??? nk dpt orng jual sayur pon x dpt ape lgi orng sehensem die kan??? ahhahahah mimpi di siang hari lah, maksod nye... hurm lps nie aku x nk mnat kat spe2!!! aku benci LELAKI!!!!!! (but i'm not LESBIAN).... lps nie aku nk buang PERASAAN suke kat lelaki jauh2!!!! jap2... bru aku ingt I'am only 14,no couple2... kan??? hihihihihi muda lagi, bnde mcm 2 leh timbul bile kite dh besar... (aku curik ayat mak aku)...hahahha.....lgi pon, mne ade TRUE LOVE kat dunia nyata nie... tpi aku dh TRUE LOVE, true love aku cume dngn ALLAH je... tol ke??? (poyo je do).... tpi kli nie aku x tau,npe aku rse skit atie gile2!!!! bile aku pikir2 kan couple nie best, tpi bile dh pikir kli ke-2 couple nie PERIT!!! wei,tol ke??? aaaarrrggghhh tension lah lme2 bile cite psl CINTA... kan??? tpi aku ttp yakin : THERE'S NO TRUE LOVE IN THIS WORLD!!! tpi klu korang rse ade,bukT kan tau???... ok???

Blogged @ 04:48 | 0 comments



Sunday, 12 June 2011
TOMORROW (monday, 13 June 2011)

Assalamualaikum!!! ok skunk nie aku nk tulis entry ape akn jdi esok arie... (ayat nerd) mayB esok aku akan rse amat tertekan...
MayB mcm nie kot perasaan aku!!!
mayB esok aku akan bangun lewat!!!

mcm nie kot???
 or mayB aku blluurr je kat kelas..almaklum lah 2 minggu x pggang buku!!!
ahhahaahahaha....itu sje kemungkinan yg akan terjadi pda aku... akux suke arie esok!!!! BENCI hari isnin!!!!

Blogged @ 06:05 | 0 comments



Saturday, 11 June 2011
Petang sabtu....

Arrrggghhhh...seruis lah arie nie mmg bosan, nk tido tpi x ngantuk!!! aku pon tk tau nak wt ape...nk tngok tv x de cite best...huhuhuhuhuhuhu.. tpi nie ad cite best,sje nk share ngn korang!!! hahahahhak... ok smbil mkn lolipop lgi syok kan??? jap2... nk amek lolipop sak!!! ihhhihihihi... huh dpt pon!!! YUMMMY.... sje nk tulis entry smbil mkn lolipop,untk hilngkan bosan...hahahahhax... ok nie citer die, tdi aku gi kedai jap, nk tau ke kdai spe??? alah ye lah,aku bgi tau... kdai MUJAL.. sbb dekat ngn umah aku, aku pi situ je...
  Tujuan gi kdai,bli air 100 plus ngn lolipop pas2 kan,aku kn nmpk lelaki idaman aku kt situ!!! waaaahhhh... happy siut, tpi time 2 aku wt muke blur tahap nk selesaikan exercise math...ahhaha... tetibe je lelaki idaman aku nie die dtng dkt aku,peeerrgghh kuat jgk jntung aq b'degup... like this : dup dap dup dap...(bce laju2 tau) punye lah terkejut rupe nye die nk g kaunter je..haish... angin jgk time 2...pas2 ape lgi... psng lah muncung 60 drjh aku...ahhahaha....so korang jgn tiru prangai aku ye... OVER CONFIDENT...hahahaha

Blogged @ 00:54 | 0 comments



Friday, 10 June 2011
Tengah Malam (luahkan perasaan)

Firstly, big thnx 2 ismahani marhalim for hear my expression!!! hihihihihihi (love you more lah) mmg first time luahkan perasaan,bongkarkan kesakitan dlm hati kat kwn(ayat nerd lagi) mmg rse tkot,tpi x slh kite mencuba...hihihik....
aku dh mula beri die kepercayaan pda die...
mule2 mmg rse x sdp atie plk,tngok die nnges bile die cite psl dri dia... tpi aq terharu do...ade jgk manusia yg phm perasaan aku... huhhuhuhuhuk...so korang x yah lah malu2 untk luahkan perasaan korang kat orng yg korang rse percaya 99%..klu boleh 100% lah...hihhihihik... bile aku dh luahkan perasaan aku kat ismahani marhalim, i feel FREE!!!!!!!!ihihihihihihihi.... aku kurang nnges,kurang buat bising kt bilik...hahhaahhak... so, 2 je caranye untk bgi OUR MIND feel FREE!!!...hihihihihi... so crik tmpt ngadu yg kite leh percaya.. ok???

Blogged @ 09:31 | 0 comments



Thursday, 9 June 2011
No More You!!!!!

SORRY FOR EVERYTHING AND THNX FOR HURT MY HEART!!!

Blogged @ 08:00 | 0 comments



WHY U ALWAYS HURT MY HEART???!!!

Espicially tjok yg mcm nie slalu orng gne untk BF die kan??? but me NO!!! i give my statements 2 my best friend (tpi 2 smlm) but starting now,she always make my hurt broke into a pieces (ayat nerd)

 I always ask myself  "why she do that 2 me???" aaarrgghhh.....go to hell u girl!!! where your promise???? where??? FUCK!!!! (sorie terpkse tulis) p/s : my mood is tension.....
my opinios is I WANT 2 KILL HER RIGHT NOW!!! i hate u damn much piza!!!! much and much!!! why i think u're my savior??? Henceforth, i will think u're my destruction!!! i hate u!!!  no more u in my mind!!! that's all 2 you destruction!!!! 
i hate u!!! forever!!! 
 

Blogged @ 07:52 | 0 comments



Wednesday, 8 June 2011
Doing Folio

 " Doing Folio"??? wah!!! rjen gile..krana terpaksa =.=...
Add caption
mmg membosankan!!!! naseb aq dh wt lme...so keje nie bleh wat last minute!!! tpi aq mmg benci gile wt keje lecah nie!!! Cg ckp buat kemas2...kasi cntek biar ade tarikan untk membaca... bnyk lah punye tarikan...Bce skali pas2 simpan je... sbb 2 aq x ske wat folio2 nie!!! MEMBAZIR!!!! i hope ad lah pari2 yg dtng mai tolong aq yg berserabut!!! 

Blogged @ 06:52 | 0 comments



Monday, 6 June 2011
cerita baru bermula!!!

korang start mlm nie,aq akn berusaha memeras otak aq nie, untuk wt stu story!!! aq pon teringin gak dikenali sbgai PENULIS MUDA... (gila!!!) hahahahhaha....so jom kite start????matB aq wt b'episode2.. almaklum lah kdang2 aq nie pelupa skit,bile time nak menulis smua idea aq ilang enth kt mne... so kllu ade yg x phm pls story aq nie,korang cbe story kt aq plk erk???

Blogged @ 05:12 | 0 comments



Sunday, 5 June 2011
FOrget me!!!

Ehem.... korang2 kalau korang ade teman nie...(lelaki) korng rapat gile dngn die,smpai kn ade orng ckp korang COUPLE....tpi korang x anggap lbih pon,tapi si kaum adam nie die ingt korang mmg ske kan kat die, smpai stu tahap die x kasi korng kwan ngn orng laen (lelaki)....dan pda satu tahap 2 jgk die asyek bgi tau kat semua kwn2 die yg korang nie AWEK die!!! Bile korng smpai skolah je smua heboh!!! korang rse korang nk wt ape??? klu aq lah,aq ngi penampor free je kt mamat 2... tpi aq kn ade penyakit iaitu penyakit TAKUT,so x kesampain lah aq nk bgi penampor free...huhuhuhuhu...... hurm tpi mmg aq arap sngt lah x de kaum adam or kaum hawa yg ade penyakit SS iaitu penyakit SYOK SENDIRI...hahahhaa... ok???

Blogged @ 08:25 | 0 comments