| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Tuesday, 21 June 2011
Perlu Ke???

Hurm... lgi satu pertanyaan yg x masok akal!!! ok3 aku nk tnye semua reader blog aku ,x kira kaum adam or kaum hawa...  ok aku nk tnye PERLU KE ADE PASANGAN HIDUP KELILING PINGGANG???? mksod aku PASANGAN HIDUP bkn lah suami/isteri..ahhahahaha...alah GF ngn BF 2 lah mksod aku...adoyai lmbab btol lah otak aku nk b'fungsi,terpkse reload bnyk kali...hahahaha... ok3 dh ckop!!! asyek merapu sahaja!!! sesetngah ciptaan ALLAH nie,die lebih suke ad pendamping keliling pinggang... aku pon x tau lah ape reason die orng semua...wat saket pinggang aje do...sorang ckop lah!!! tpi klu x nak ssh kan pinggang kite,meyh jdi SINGLE....hahahaha...bgi aku lah ye,klu ad rmai pasangan hidup ni,manusia 2 kurang diberi perhatian..(celupar nye mulut aku) mksod aku,mayB die x rmai kwn kat kelas or whatever lah!!! ahahahhax..tpi bile aku pikir2 boleh jdi gile do klu rmai pasangan hidup keliling pinggang...aarrgghhhhh insaf lah...jgn bazirkab KOYOK dok tampal kat pinggang, crik penyakit je kan??? so be a SINGLE person...ahahhaha

Blogged @ 04:49 | 0 comments