| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 27 May 2012
PMR candidates life

Assalamualaikum... :')
2012 is the most adventure life ! Have a lot of problems.. with family, friends, Him, exam and others ! Kalau dah hidup kena move on takkan nak stay kat situ je... Tapi aku ada kawan-kawan aku yang selalu support aku... Walaupun "awak" tak pernah support saya saya tetap ada kawan-kawan saya... Tahun ni jugak aku banyakan basahkan bahu kawan-kawan aku.. Kalau dulu setahun sekali je aku nangis depan dia orang, tapi tahun seminggu kadang-2 dua kali... Kesian dia orang ! Ayat yang selalu aku dengar dari dia orang kalau aku tengah nangis : "jangan takut kita orang ada".. :') fine sweet !!! aku gelak, aku nangis, aku heart broken semua nya dia orang tau.. kecuali "AWAK" ! sedih !  kadang-kadang aku terpikir jugak kalau dia orang leave me like him, what happen to my life !!! Biar boyfie tinggalkan kita jangan kawan-kawan kita.. Tu prinsip hidup aku ! :)  PIXCA is here !


Sorry for being fake ! I'm ok like this ! Even my heart is hurt
I want to keep smilling !
NO one can take your place in my life !


We fight together in PMR !
See ! How happy I'm with them !!!! Memang aku tak pernah mengadu masalah aku dengan family aku tapi I'm still strong because I have them ! Even we always fight but we still together until today,tomorrow and forever... INSYAALLAH ! Asslamualaikum .. 
:')


Give me chances to love you !

Blogged @ 08:13 | 0 comments



Saturday, 12 May 2012
Hidayah Dari ALLAH ...

Assalamualaikum.... Sumpah tak menggatal nak menaip !!! Arrggghhh... rindu habes ! For the first things, aku nak ucapkan ALLAHAMDULLILAH sebab aku still boleh tersenyum lagi... Sejak dua tiga hari ini kepala otak aku cuma ingat MATI,DOSA,PAHALA,HELL,HEAVEN and RESTU... semua benda ni benda yang paling aku takut... Aku tak tau kenapa.. mayB ni petanda dari Allah kan ? Aku cerita dekat kawan aku pasal ni dan dia cakap dia akan sokong aku untuk change myself to be the better one ! Tapi dia tak suka aku cakap pasal MATI... :) For the first time I cried in my solat atas dosa-dosa aku ! Aku tahu ini hidayah dari Allah dan Allah  suruh aku taubat right ? Sekarang masa aku, banyak aku fikir pasal Allah dan semua kebesaran dia.. Allhamdulilah ! Selalunya aku nangis sebab DIA tapi seakrang aku nangis sebab Allah... Bila dengar aku nak taubat mesti kelakar kan ? Minah yang selalu gelak kuat2, tangkap gambar macam orang gila, habiskan masa dengan Facebook jarang baca al-Quran macam mustahil kan ? hahahahha... yup mustahil sangat ! tapi tak salah kan aku cuba taubat and change myself be the better one ? :) Bila aku baca tanda-tanda seseorang tu nak meninggal dunia, aku rasa masa aku dah sampai... Allah dah nak ambil aku jumpa dia... Dan aku redha dan aku dah bersedia ! :) MayB aku tak sempat nak prove it kat parents aku time PMR kan ? yang tu pun aku redha even sakit sangat terima kenyataan yang masa aku dah sampai.. :') ok fine ! aku sedih gila2 !

assalamualaikum... :) kita jumpa lagi ! insyaALLAH...

Saya redha kalau ALLAH nak ambil saya..
:)
It's okay if person that you loved go see Allah... you only can pray for her ! don't cry for her !
:)

Blogged @ 06:11 | 0 comments