| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 27 May 2012
PMR candidates life

Assalamualaikum... :')
2012 is the most adventure life ! Have a lot of problems.. with family, friends, Him, exam and others ! Kalau dah hidup kena move on takkan nak stay kat situ je... Tapi aku ada kawan-kawan aku yang selalu support aku... Walaupun "awak" tak pernah support saya saya tetap ada kawan-kawan saya... Tahun ni jugak aku banyakan basahkan bahu kawan-kawan aku.. Kalau dulu setahun sekali je aku nangis depan dia orang, tapi tahun seminggu kadang-2 dua kali... Kesian dia orang ! Ayat yang selalu aku dengar dari dia orang kalau aku tengah nangis : "jangan takut kita orang ada".. :') fine sweet !!! aku gelak, aku nangis, aku heart broken semua nya dia orang tau.. kecuali "AWAK" ! sedih !  kadang-kadang aku terpikir jugak kalau dia orang leave me like him, what happen to my life !!! Biar boyfie tinggalkan kita jangan kawan-kawan kita.. Tu prinsip hidup aku ! :)  PIXCA is here !


Sorry for being fake ! I'm ok like this ! Even my heart is hurt
I want to keep smilling !
NO one can take your place in my life !


We fight together in PMR !
See ! How happy I'm with them !!!! Memang aku tak pernah mengadu masalah aku dengan family aku tapi I'm still strong because I have them ! Even we always fight but we still together until today,tomorrow and forever... INSYAALLAH ! Asslamualaikum .. 
:')


Give me chances to love you !

Blogged @ 08:13 | 0 comments