| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Saturday, 12 May 2012
Hidayah Dari ALLAH ...

Assalamualaikum.... Sumpah tak menggatal nak menaip !!! Arrggghhh... rindu habes ! For the first things, aku nak ucapkan ALLAHAMDULLILAH sebab aku still boleh tersenyum lagi... Sejak dua tiga hari ini kepala otak aku cuma ingat MATI,DOSA,PAHALA,HELL,HEAVEN and RESTU... semua benda ni benda yang paling aku takut... Aku tak tau kenapa.. mayB ni petanda dari Allah kan ? Aku cerita dekat kawan aku pasal ni dan dia cakap dia akan sokong aku untuk change myself to be the better one ! Tapi dia tak suka aku cakap pasal MATI... :) For the first time I cried in my solat atas dosa-dosa aku ! Aku tahu ini hidayah dari Allah dan Allah  suruh aku taubat right ? Sekarang masa aku, banyak aku fikir pasal Allah dan semua kebesaran dia.. Allhamdulilah ! Selalunya aku nangis sebab DIA tapi seakrang aku nangis sebab Allah... Bila dengar aku nak taubat mesti kelakar kan ? Minah yang selalu gelak kuat2, tangkap gambar macam orang gila, habiskan masa dengan Facebook jarang baca al-Quran macam mustahil kan ? hahahahha... yup mustahil sangat ! tapi tak salah kan aku cuba taubat and change myself be the better one ? :) Bila aku baca tanda-tanda seseorang tu nak meninggal dunia, aku rasa masa aku dah sampai... Allah dah nak ambil aku jumpa dia... Dan aku redha dan aku dah bersedia ! :) MayB aku tak sempat nak prove it kat parents aku time PMR kan ? yang tu pun aku redha even sakit sangat terima kenyataan yang masa aku dah sampai.. :') ok fine ! aku sedih gila2 !

assalamualaikum... :) kita jumpa lagi ! insyaALLAH...

Saya redha kalau ALLAH nak ambil saya..
:)
It's okay if person that you loved go see Allah... you only can pray for her ! don't cry for her !
:)

Blogged @ 06:11 | 0 comments