| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\0757604315169201486139\46blogName\75Marshamallow+Bunz\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://purple-marshamallow.blogspot.com/search\46blogLocale\75en_GB\46v\0752\46homepageUrl\75http://purple-marshamallow.blogspot.com/\46vt\75-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 10 July 2011
AYAT MANIS UNTUK KAWAN AKU... (create sndiri tau)

Nak tau tak knape aku wat kerja gile pada entry kli ini??? mesT korang rse aku nk tunjuk2 kan??? of course lah NO!!! aku wat cam nie sebab aku nak hargai kawan2 aku yg banyak tolong aku... now i'm sweet 14 teen, so aku nak lah gak dapat kawan2 yang hargai aku dan aku pon hargai die orng semua... Tu lah tujuan aku..ok??? so skunk yok kite skodeng ayat manis jenis ape yg aku sediakan... yok2!!!




  1. If i can touch the rainbow i will write your name on top of it...(meaning : klu lah aku boleh sentuh pelangi 2, mesT aku akn tulis name2 kwn aku...)
  2. I've had a great life because I've got a real friends....(meaning : Idop aku jdi best sbb aku ade kwn yng hebat)
  3. A friends is a loving campanion me at all times ( meaning : sahabat ialah seorang yang selalu teman sahabat die yg lain pada bila2 mase je...)
  4. You can be the sun,that shines every time i need you...(meaning : kawan2 aku boleh jdi matahari yg bersinar pada bila2 masa sje...)

so korang rse ape??? dihargai tak bile bce ayat mcm nie..lagi2 klu korang punye BFF yang tulis...mestilah korang ckp ye... hiiihihihi...tpi satu bnde je aku mntk,ayat nie untk kwn2 aku...bkn untuk di copy.. ok???

Blogged @ 06:00 | 0 comments