| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Wednesday, 20 July 2011
~First Time~

ohohoho.... title ari nie (first time)...ok,nak cite psl ape erk??? klu aku ksik cite gempak and aku nk ckp "first time fall in love"...ape mcam??? caya tak??? nak ckp suke kat orng tu mmg bnyk kali lah..lgi2 artis2 seberang ke, artis2 korea ke!!! mmg aku suke tpi tak pernah pulak rse "fall in love".... nak ckp bnyk kli "tersuka" kat mamat2 ensem bnyk kali lah!!! macam mamat2 kat "novel" tu..hihihihik..tpi kali nie aku rase something different *ayat sentimental*... mcam sblom nie aku ckap,aku benci lelaki,tpi aku "minat" lelaki.. korang tak paham erk??? meyh,tabung masjid phamkan... (typing error : bkn tabung masjid,gadis unggu!!!) aku kadang2 benci gak tngok perangai laki2 nie...tpi dah lumrah kaum "hawa" kan,kena minat kat laki2...so aku terima dngn rela!!! tapi tu dulu...tpi skunk "first time" rasa mcm,hurm mcm,hurm mcm "fall in love" kot!!! tpi dengan "lelaki" erk!!!....*gedik* tpi tak pe aku terima dengan rela atie klu ade kaum adam yg TUHAN turunkan untuk aq!!! *ayat novel je* hihihihik... so tu je kot perkara yg "first time" aku rase...=D (P/S: I want your fixie dear)

Blogged @ 08:40 | 0 comments