| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Saturday, 10 September 2011
Assalamualaikum!!

Hallo..... Kaget lah tu tngok aku tulis entry !!! hehehehe
almaklum lah dh 2 bulan kot tak tulis entry....
berhabuk + bersawang + berbau blog aku nie.... (yok2 je)

Selama 2 bulan nie tak ade berita gempak pon...
klu ade pon berita yg menyakitkan hati je...
Mak aku ckp berita yg buat kite sket hati tak pyah disebarkan.... = ='

Tak t'lmbat lgi kot nak ucapkan "Selamat Hari Raya" and bla bla.... =,=
Sumpah do dh 2 bulan tak tulis entry pastu tetibe je nak tulis rse kekok + boring..... = ='
rse tak ade idea padahal bnyk kot cerita2 yg blom aku cite kan....
tpi hampeh..... otak aku tengah sumpek...

Before bkk cite "HOT" try tngok dekat title entry aku !!!
nmpk tak panda tu ??? comel kan??? *anguk-anguk*
teringin nak jadi mcm panda tu, sentiase awesome, comel, macho, and handsome.....
Afifa dah2 lah tu.... tak abes2 berangan.... ptot lah result exam ko bulan nie trok !!!

Hurm..... cite psl exam... sumpah teruk !!!
bulan nie punye exam, exam paling terok ahhh dlm sejarah....
mcm nak nnges guling2 je....
especially result subjek sains... terok tahab gaban...
Mak aku mengamok, teacher aku disspointed gile habis... yg aku pulak frust menonggeng..

First time ahhh... result sains aku mcam tu...
mcm aku mimpi je time amek kertas tu....
aish.... ni lah akibat bile time nak exam asyek pikir psal LELAKI je...
btol kate teacher aku,  aku mmg tak pndai nak bahagikan hati dengan pelajaran....

Final exam nie,
terpkse lupe kan dia kejap
tnggalkan die kejap
terpkse bace buku yg beratnye mcm katak mengandung 9 bulan...
terpkse jgk tngok tulisan yang fonts nye "times new roman" je... *boring tau*

K lah bye...
= ='

Blogged @ 00:07 | 0 comments