| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Sunday, 23 October 2011
Start hate you !!!

First thing, I want to say is Asslamualaikum.... Serius mood hari ini paling benggong punya mood macam nak sembelih semua manusia yang lalu sebelah aku !!!! Herrrrgghhh.... second thing tolong sama - sama doakan untuk aku punya result "Final Exam" the big war... Doakan lah dapat straight A ... hehehhehehehe. = D

Ok fine, go back to the main topics :  Dulu manusia ni pernah aku kasi hati aku kat dia... and manusia nie lebih kurang lelaki pertama jugak lah aku "sayang" #buat muke menyampah tahap nak muntah#..... Start hari isnin lah manusia ni jadi macam ayam entah ape masalah dia dengan aku tetibe kat kelas bad mood... Fine lah dia selsema and sebagainya tapi susah sangat ke nak reply mesej aku ??? Bodoh kan ??? Aku yang kat umah macam beruk makan ikan tunggu dia bagi jawapan dia kat sana boleh relax2 macam nak kena penampo free... Macam nak maki  depan2 je rasanye !!!

Soalan yang still aku tunggu jawapan nye until now : "Kenapa dengan kau "???
bodoh betol kan ??? soalan yang punya lah pendek sampai sekarang tak ada jawapan !!! Fine lah kalau dah ada perempuan lain cakaplah, mak kau dah marah kau tak kasik couple2 pon cakap lah... Aku tak ade lah angin satu badan !!! Tak ade lah aku rasa diri aku manusia paling bodoh !!! And tak ade lah aku rasa menyesal bagi hati aku kat ko !!! Ni tak dok diam macam orang tercabut lidah !!! tak reti nak explain... Lama2 aku feed-up tengok ko + tunggu ko ..... You're not mine, and we're not "us" anymore !!!


Senang kacang je kan nak taip ayat macam nie ??? Tapi nak telan ayat ni, peerrggghhh.... tak yah cakap...susah kot !!!


Walaupon, dah maki budak tu jadi ayam 1000 kali, tapi... ...............
tetttt.. ayat sastera dah pulak !!! Tapi serius still ingat lagi style die mesej, still ingat cara dia pandang aku kat kelas, still ingat cara dia senyum.... peeerrggghhhh still segar do dalam otak... hahahaha !!!benggong!!! Pegi ingat lelaki  tu !!! hohohohoho..
Stylo gile aku punye entry, banyak gile perkataan "BODOH" ..hahahahhaha... 

Ayat nie memang "KAW2" punya aku nak kasik kat mamat paling benggong kat dunia !!! Hamek nie lelaki...
I don't regret my past, I just regret the time I've wasted with wrong + fuck people like you !!

It's alright, it' okay, I'm so much better without you !! ...... =) 

Manusia macam kau akan ku langgo gune lori bapak aku sampai keluar otak ko, sampai patah fixie ko, sampai gondol rambut ko, sampai koyak rabak ko punye seluar dalam + seluar luar sekali  and the last one sampai kau sedar yang aku sayang kau !!!! Bye bodoh !!!

ok readers : sorry for insulting word... bye.. I love u


Blogged @ 00:58 | 0 comments