| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Tuesday, 4 October 2011
M.E.R.E.K.A

Asslamualaikum........ Today entry is about him...
About him??? tak yah lah cite pasal dia...
Ok tapi arie nie aku nak cita pasal M E R E K A... kenal tak spe mereka tu ???
Sat na, apip upload gmbar mereka.....

DED, DAIM JAY, EMA AND minah gedik....
hahahahahaahhahahahahha... awesome kan??? hari sabtu minggu lepas memang the awesome day in  my life !!!! *ayat gua x leh blah*....
ok2...aku nak tunjuk plk gmbar aku naik fixie... Tapi over sikit ah... sebenarnye bukan sikit tapi bnyak over nye... hehehehehe...

Happy nye aku...

 Ok tu aku dengan fixie, skunk nie aku nak kasik tunjuk gambar aku dengan GF aku... Fine agak gedik nak pnggil die GF... Tapi tak ape lah, asalkan aku tak buat benda tak senonoh dengan die... Kami ni mcam siput dengan cengkerang... Rapat gila do !!!!

Apip = pelik
Deena= cantek



Walaupon kami berlainan kulit, watak dan sewaktu dengannye tapi kami tetap satu !!!
Satu ape??? satu jiwa , satu otak, satu kampung and the last satu Malaysia... ahhahahahahaha...

Ok....tak ketinggalan jugak dengan darling aku... Minah nie memang tak boleh dilupakan ye...

Abaikan muke aku !!!

Ok fine abis hari sabtu, hari ahad kami ketemu rezeki lagi...( Location : surau...)
jangan panggil aku orang kuat agama ye... aku penyokong kuat BN... *tibetibe*
Kalau kat surau ustaz dok sebok pagi ceramah, tapi kami dok sebok capture photo...
almaklum lah, GF aku orang jauh..huhuhuhuk...ssh nak ketemu rezeki.. =(




Sebenarnye aku tak nak pon buat entry macam nie... Die buat aku sedih je...
buat teringat kat GF aku... sumpah sedih... benci kaw GF. !!! disebabkan kaw baik aku jadi sayang kat kaw... Nak nnges wok... =(  GF aku nie memang baik do... perangai die seketul macam aku... suke gelak kuat2... x leh cover ayu.. perangai mmg gile2 punye.. =D

*Akhir kata aku sayang kau ketat2 smpai tercekik...*







Try tengok muka aku, happy kan??? 
susah nak jadi happy mcam nie... tapi bile dengan DED + ISMA + DAIM JAY memang  tak sah tak happy...

Thank korang... sayang korang smpai mati... =D

~ Friend make my life complete ~





Blogged @ 05:27 | 0 comments