| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Friday, 7 October 2011
Teman tapi mesra lagi awesome ????


Teman tapi mesra lagi awesome ???? Bagi aku *a'a* lah.... Lagi awesome dari couple !!!
Kalau teman tapi mesra dua kali ganda mesranya kan??? Kalau teman tapi mesra nie tak rasa terkongkong... Dia tak boleh marah kita dan kita tak boleh marah dia bila dia buat something yang kita tak suka !!!

Teman tapi mesra jugak tak cepat buat kita boring.. Ade je story nak di share.. kalau dah couple, malu nak share lah, takut nak share lah and macam2 lah... Kalau kita mesej dia lagi awesome kot ayat dia... kalau dah couple, sometimes hambar gila ayat nye... Time dah couple, ada je "heart broken" kalau teman tapi mesra cool je all the time... Still boleh senyum2 lagi time replying mesej.. kan3???

Time teman tapi mesra ni jugak, buat hidup kite colour with awesome colour kan?? kalau dia hantar mesej just say "MORNING" je boleh buat kita senyum nampak gigi sambil guling2 kat katil... Rite??? kan aku da cakap teman tapi mesra lagi awesome dari couple... Ada lagi... Teman tapi mesra ni jugak tak membataskan kita bila face to face dengan dia... Kalau nak cerita, cerita mcam biasa je..Kalau nak mintak tolong, pon tak malu.... Kalau dah couple,nak denga suara dia bila  bertembung kat depan pintu pon susah.. Pasal apa?? pasal dia malu lah ada awek satu skolah.....  hahahahhahaha

And bila kite ada teman tapi mesra ni, hubungan kita cool je and tak cepat touching... =) kalau dah couple, ter-panggil Aku /kau depan pakwe je, touching nye smpai sebulan.. kalau kita panggil  teman tapi mesra kita macam tu, aku sure.. die cool je !!! awesome kan??? arrr.... Indah nya dunia !!! @_@


Tapi kalau teman tapi mesra ni buang kita dari hidup nya, lebih sakit hati kita dari ditinggalkan dengan pakwe... Sebab apa??? sebab teman tapi mesra ni selalu jaga hati kita dan jarang saket kan hati kita..Bila dia jarang saket kan hati kita, syang nye mesT lebih kan??? hehehehhe... =D

~ THE END ~




Blogged @ 20:48 | 0 comments