| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Wednesday, 16 November 2011
Saturday History

Assalamualaikum....


Hari sabtu dua minggu yang lepas hari paling best + awesome dalam hidup aku kot... Almaklum lah saja nak share bukan nak menunjuk-nunjuk, bukan nak carik perhatian, bukan nak belas kasihan tapi "saja" nak share pengalaman first time aku... Ok, hari sabtu hari tu, kakak aku buat event lah sebab dia nak tunang... Lepas tu, ayah aku suruh ajak member aku dua orang nie... Kite orang kalau dah jumpa memang tak ingat dunia lah kan...Kita orang snap pic sana sini lah apa lah !!! ahahhahahaha...







Antara collection gambar kita orang time hari sabtu.. Sebenarnya, berlambak tapi takkan nak show off semua kan ??? Malu lah kami ... *gedik* Ok lepas dah penat snap sana sini, kita orang makan, alah lauk2 kampong je !!! Tapi awesome tau... :) Lepas makan semua, kita orang borak2 share benda yang patut... And so on.. Lepastu, pegi rumah deena sat, nak amik charger tepon, almaklum lah time tu dia nak stay-back kat rumah aku sampai malam so kalau tak ada carger tak ada lah gambar !!! ahhahaahha...

Aku + ema naik moto.. Deena naik fixie.. Time tu memang gadis melayu gila ah, pakai baju kurung do !!!hahahhahaha... dah sampai rumah deena kite orang baring2 jap, minum2 jap and golek2 jap... Time tu memang penat gila lah dah lah deena naik basikal, basikal nya pulak tak boleh pakai... Memang penat gila lah.. Pas2 kita orang ambik keputusan naik moto 3 in 1... AWESOME !!!

Dah naik moto 3 in 1 kita orang coew lah pegi rumah aku semula, Time tengah OTW tu tetibe aku ngan deena jatuh (ema terselamat)... Tergolek2 siut dah macam sampah orang buang lalu tingkap kereta do !!! kaw2 punya... Memang time tu aku tak ingat rasa sakit langsong, aku cuma ingat "Family" aku... Aku takut dia orang marah babe... Memang gasak lah !!! darah lutut aku menitis, darah kepala deena mengalir... Arrgghhhh, seumur hidup aku, jalan tar tak pernah rasa badan aku kot... Kira nye aku tak pernah jatuh lah... Baju + tudung + kain semua dah lencun dengan darah... Tang kain, memang tak tahan lah... Dengan darah nya, dengan koyak2 nya... peerrgghh... sexy gila !!!






Setiap kali nak makan, mesti aku nanges... Asal tengok tangan mesti nanges !!! memang tak tahan lah.. parut banyak... Malu ada, menyesal ada semua ada !!! Seminggu tak boleh jalan normal... 4 hari bertutur2 nanges !!! sadis gila.... Allhamdulilah aku ngan deena selamat, tak ada pape yang teruk sangat ... :)

Lepas dah baik, memang tak ada mood nak snap picture, Fobia nak naik moto !! ayah aku cakap "lepas nie jangan naik moto lagi, naik fixie je"... Sampai macam tu sekali weh... ahahahahaha !!!

~ THE END~

Blogged @ 04:21 | 0 comments