| My Online Diary,♥
what's your name? (:
<style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7604315169201486139\x26blogName\x3dMarshamallow+Bunz\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purple-marshamallow.blogspot.com/\x26vt\x3d-7264279986586267664', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&targetPostID&blogName=Be+HaPpIE+%21%21&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&blogLocale=en&searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>
Thursday, 17 November 2011
S.I.N.G.L.E

Assalamualaikum....

Bila cinta pertama dipermainkan sakit kan ?


Sumpah kalau aku tau sakit "fall in love" memang tak nak jejak kan kaki aku tu kat dunia "love story".... Time tengah bercinta memang rasa awesome je, bila dah tiba time nye peeeeeerggghhh sakit kot !!! Sumpah time dia cakap "cerai" half of my heart gone !!!


Aku ingat dia still nak defend hubungan tu !!! Tapi hambar gila ... Dia tak buat apa macam aku pikir !!! 27-10-2011, aku macam nak ludah je tarikh tu kat calender ... First time rasa "sakit hati" kena tinggal babe so susah aku nak terima, sebab aku dah terlanjur suka kat dia !!! hahahahahahaha... Jumpa kat kelas pon macam tak kenal, macam aku tak wujud... Mula2 rasa sakit jugak dah lama2 biasa pulak !!! hehehehehe...


Until now, aku pon tak tau nape dia marah kat aku !!! Nak lupakan dia bukan senang ambik masa jugak do !!! Since aku accident hari tu, nama dia terus tak ada !!! Allah sayang aku lagi, sebab tu Allah teros FIRE nama tu dari otak aku... heheheheh :D


Nak jugak lah say thank you kat dia, sebab dah bagi aku rasa "love" sebab dah sakitkan hati aku... Thnx Mr. Fixie .. :D


Moral dari cerita ni : jangan senang nak jatuh cinta, carik orang yang sayang kita dan boleh jaga hati kita... :) jangan senang2 percaya kat hati "anak cikgu"... Anak cikgu tak semestinya perfect.. :)


~THE END ~




Blogged @ 05:04 | 0 comments